Innovatie

De bezorging van baxters zorgt voor veel apotheken voor een piekbelasting. Daarbij kenmerkt het zich bij de ene apotheek meer als bij de andere apotheek als een precair proces met tijdsdruk.

Op die momenten kunnen veel apotheken zorgen om hun bezorging missen als kiespijn. Want wat nou als die ene bezorger uitvalt die álle adressen kent?    

Packbirds doet het!

Nooit meer omkijken naar bezorging

Vanuit onze ervaring bij alle klanten kunnen wij u desgewenst adviseren in het goed afstemmen van baxterleverringen in het bezorgproces. Ook zijn wij getraind in het snel verwerken, sorteren en uitrijden van baxters. Door de levering van uw baxters uit te besteden aan Packbirds heeft u tegen een zeer scherpe prijs nooit meer omkijken naar het opvangen van uitvallende bezorgers en kunt u bovendien vertrouwen op een bewezen platform waar assistenten de exacte status van baxterleverringen snel kunnen zien. Zo worden de statustelefoontjes snel beantwoord en hopelijk zelfs voorkomen. 

Baxterbezorging

De bezorging van baxters zorgt voor veel apotheken voor een piekbelasting. Daarbij kenmerkt het zich bij de ene apotheek meer als bij de andere apotheek als een precair proces met tijdsdruk. 

Herhaalservice

Zoekt u ondersteuning voor het bezorgen van de herhaalmedicatie dan bent u bij Packbirds op het juiste adres. 

Weekendbezorging

Packbirds bezorgt ook in het weekend en helpt apotheken op deze manier met piekdrukte te voorkomen en de servicegraad naar patiënten te verhogen. 

Trots op onze klanten

Wij bezorgen o.a. voor

Wij ontwikkelen

Uw cliënt is steeds meer gewend. Same-day delivery, de bezorger volgen, het tijdvak wijzigen. Wij zorgen ervoor dat u uw cliënt de ervaring kunt geven die zij gewend zijn van Coolblue en Picnic.

Wij ontzorgen

Het bijhouden van het rooster, het inkloppen van de uren, de brandstofbonnen. Allemaal van verleden tijd. Met Packbirds kiest u voor ontzorging. Wij groeien mee met uw apotheek.

Wij besparen

Met onze bezorgtarieven heeft u altijd vooraf inzicht in de bezorgkosten. Voor bijna al onze klanten realiseren wij binnen korte tijd een tot wel 30% lagere gemiddelde pakketprijs

Wij versterken

Met Packbirds kunt u rekenen op kostenbesparing, een continue servicegraad en een partner die klaarstaat om uw bezorging naar een hoger plan te tillen.

Het groene peloton

Ook voor GDS-apotheken

Ook voor GDS-apotheken is onze dienstverlening geschikt. Bent u een GDS-apotheek en biedt u graag een bezorgservice aan voor uw klanten in meerdere steden dan komen wij graag met u in contact. 

Janneke van Zelst - Apotheek van Zelst

Wij ervaren de samenwerking met Packbirds als heel prettig. Er werken leuke koeriers en ze zijn erg flexibel.

Veel gestelde vragen

Bezorgt Packbirds alleen maar per fiets?

Nee, dat is volledig afhankelijk van de inzet bij onze klanten. In eerste instantie wordt beoordeeld of wij de opdracht kunnen uitvoeren met onze fietskoeriers. Als dat niet zo is dan kiezen wij voor ander passend duurzaam vervoer. 

Fietskoeriers fietsen niet zo ver, toch?

Zoals bij iedere inzet wordt ook bij fietskoeriers een bezorggebied besloten. Patiënten wonen gemiddeld op 1.2 kilometer afstand van de apotheek. In grootstedelijke gebieden is deze afstand aanzienlijk korter. De fietskoeriers van Packbirds kunnen zo nodig overal binnen een straal van vijf kilometer bezorgen. De ervaring leert ons dan ook dat veel apothekers verrast zijn door het grote bezorggebied van de fietskoeriers en hierin doorgaans weinig verschil merken met bezorging door autokoeriers. 

Kunnen jullie onze koelkastartikelen GDP-proof vervoeren?

Wij kunnen uw koelmedicatie onder de juiste omstandigheden bezorgen met temperatuurlogging en in lijn met de huidige GDP (Good Distribution Practice) wetgeving. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via onze klantenservice.