Werken bij Packbirds

Help jij ons de medicatie te bezorgen in jouw woonplaats? 

Het groene peloton

Een steentje bijdragen!

Steeds meer apotheken kiezen voor de service van Packbirds. Samen met ons grote team van fietskoeriers leveren wij een bijdrage aan de levens van honderdduizenden medicatiegebruikers en ondersteunen wij tientallen apotheken in verschillende regio’s. Iedere dag spreiden wij onze vleugels weer. Packbirds groeit ontzettend hard. Groei jij met ons mee in jouw woonplaats? 

Team Packbirds

Redenen om onze collega te worden

Belangrijk zijn

Met jouw inzet maak je een belangrijk verschil voor medicatiegebruikers en apotheken. 

Sportief werk

Kun jij niet stilzitten? Perfect! Bij ons ben je altijd in beweging 

Plezier maken

Naast samen flink aanpakken en doorzetten heb je ook plezier met een groot team van collega’s. 

Ben je sportief en wil je bijdragen aan de zorg?

Vind de baan die bij jou past

Zie jij het al helemaal voor je om medicatie te bezorgen? Of kom je ons helpen in de aansturing om iedere dag tot een succes te maken? Kijk snel tussen onze vacatures om te ontdekken of Packbirds de baan heeft die bij jou past. 

Op zoek naar versterking

Openstaande vacatures

Alle
Fiets
Auto
Kantoor

Staat jouw ideale baan of stage hier niet tussen?

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken maar staat er geen vacature open in jouw regio of vakgebied? Stuur dan een open sollicatie.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie
Wij ontvangen jouw sollicitatie via onze website. 
Gesprek
Voldoe je aan de vereisten dan nodigen wij jou uit voor een gesprek en eventueel een vervolggesprek.
Inwerken
Als de gesprekken succesvol waren en je bent aangenomen dan start je direct met ons inwerkprogramma. Welkom aan boord!
Packbirds doet het!

Onze cultuur is groen, wij doen

Bij Packbirds zijn wij een netwerk van sociale doeners. Wij spannen ons dagelijks in voor mensen. Wij denken en doen groen. In weer en wind vind je ons op de fiets. Onze bedrijfscultuur is informeel met een sterk groepsgevoel. Wij leren met en van elkaar. Wij geven elkaar een zetje in de rug en houden elkaar scherp. Wij werken iedere dag om een beetje beter te worden. Als jij je bij ons aansluit bouw je mee aan de medicatiebezorging van vandaag en morgen.

Echt ervaring opdoen

Stage en afstuderen

Geen zin om chef koffie bij een groot bedrijf te zijn? En wil je behalve meekijken ook meedoen? Bij Packbirds zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Als jong en snelgroeiend bedrijf zijn wij de ideale plek voor studenten met lef die durven om hun ideeën te geven, dingen uit te proberen en aan te pakken. Bij ons kun je ervaring opdoen waar je de rest van je carrière profijt van zult hebben.

Collega aan het woord: Barend- Fietskoerier

Ik werk al sinds 2019 bij Packbirds en vindt het nog iedere dag fijn om lekker in beweging te zijn tijdens het werk. De zelfstandigheid bevalt mij enorm net zoals het contact met collega’s, de apotheken en de patiënten. Het blijft ook echt fijn om te merken hoeveel mensen blij zijn dat ik hun medicatie kom bezorgen.”

Veel gestelde vragen

Hoelaat zit het werk van een fietskoerier erop?

Als alle pakketten zijn bezorgd. Dat is bijna altijd voor 20:00 ’s avonds. 

Moet ik op mijn eigen fiets bezorgen?

Nee, wij zorgen voor een speciale bezorgfiets waarmee je veilig en vlot door jouw woonplaats kan sturen. 

Is het zwaar werk?

Het werk van een fietskoerier vergt fysieke inspanning dus een paar sterke benen en wat uithoudingsvermogen komen goed van pas. Met slechte weersomstandigheden is het af en toe echt aanpoten maar daar ben je als fietskoerier niet vies van want je weet: een flinke kop thee bij thuiskomst doet wonderen. 

Ben ik als fietskoerier direct bij Packbirds in dienst?

Zeker! Al is het ook mogelijk om als zzp’er voor Packbirds te werken. Iedereen die bij ons werkt krijgt in ieder geval een vast uurloon.