Weekendbezorging

Packbirds doet het!

Nooit meer omkijken naar bezorging

Baxterbezorging

Herhaalservice

Weekendbezorging

Trots op onze klanten

Wij bezorgen o.a. voor

Wij ontwikkelen

Wij ontzorgen

Wij besparen

Wij versterken

Het groene peloton

Ook voor GDS-apotheken

Vincent Hubert - Apotheek Huis te Lande

Wij ervaren de samenwerking met Packbirds als heel prettig. Dankzij hun geavanceerde track-and-trace systeem weten onze cliënten altijd wanneer de bezorger komt en kunnen zij zelfs een ander bezorgmoment kiezen.

Veel gestelde vragen

Bezorgt Packbirds alleen maar per fiets?

Nee, dat is volledig afhankelijk van de inzet bij onze klanten. In eerste instantie wordt beoordeeld of wij de opdracht kunnen uitvoeren met onze fietskoeriers. Als dat niet zo is dan kiezen wij voor ander passend duurzaam vervoer. 

Fietskoeriers fietsen niet zo ver, toch?

Zoals bij iedere inzet wordt ook bij fietskoeriers een bezorggebied besloten. Patiënten wonen gemiddeld op 1.2 kilometer afstand van de apotheek. In grootstedelijke gebieden is deze afstand aanzienlijk korter. De fietskoeriers van Packbirds kunnen zo nodig overal binnen een straal van vijf kilometer bezorgen. De ervaring leert ons dan ook dat veel apothekers verrast zijn door het grote bezorggebied van de fietskoeriers en hierin doorgaans weinig verschil merken met bezorging door autokoeriers. 

Kunnen jullie onze koelkastartikelen GDP-proof vervoeren?

Wij kunnen uw koelmedicatie onder de juiste omstandigheden bezorgen met temperatuurlogging en in lijn met de huidige GDP (Good Distribution Practice) wetgeving. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via onze klantenservice.