Klant worden

U weet waarschijnlijk al dat het uitbesteden van bezorging aan Packbirds u veel tijd bespaart als het gaat om de personeelsplanning en het opvangen van uitval. Dat is meestal het eerste waaraan wordt gedacht. Toch raakt misschien ook uw apotheek ongemerkt veel tijd en geld kwijt aan verzekeringen, wagenparkbeheer en materiaalinkoop. Kies daarom voor Packbirds. Wij ontzorgen, versterken en besparen.

Contactformulier

Benieuwd wat Packbirds voor uw apotheek kan betekenen?

Contacteer ons gerust via 085-1304725 of via robbert@packbirds.nl. Wordt u liever teruggebeld? Dan kunt u via onderstaand formulier een terugbelverzoek doen.

Wist u overigens al dat wij met onze logistieke kennis en geavanceerde software het serviceniveau naar uw cliënten en de informatievoorziening voor de apotheekmedewerkers kunnen verbeteren? En om het nog mooier te maken: u zult hoogstwaarschijnlijk een forse besparing tegemoet zien omdat wij met de fiets nu eenmaal een stuk vlotter bezorgen dan met de auto. Daarbij heeft u meer inzicht dan ooit in de kosten van een bezorging omdat wij werken met pakketprijzen.


  Wij ontwikkelen

  Uw cliënt is steeds meer gewend. Same-day delivery, de bezorger volgen, het tijdvak wijzigen. Wij zorgen ervoor dat u uw cliënt de ervaring kunt geven die zij gewend zijn van Coolblue en Picnic.

  Wij ontzorgen

  Het bijhouden van het rooster, het inkloppen van de uren, de brandstofbonnen. Allemaal van verleden tijd. Met Packbirds kiest u voor ontzorging. Wij groeien mee met uw apotheek.

  Wij besparen

  Met onze bezorgtarieven heeft u altijd vooraf inzicht in de bezorgkosten. Voor bijna al onze klanten realiseren wij binnen korte tijd een tot wel 30% lagere gemiddelde pakketprijs

  Wij versterken

  Met Packbirds kunt u rekenen op kostenbesparing, een continue servicegraad en een partner die klaarstaat om uw bezorging naar een hoger plan te tillen.

  Vincent Hubert - Apotheek Huis te Lande

  Wij ervaren de samenwerking met Packbirds als heel prettig. Dankzij hun geavanceerde track-and-trace systeem weten onze cliënten altijd wanneer de bezorger komt en kunnen zij zelfs een ander bezorgmoment kiezen.