Klantenservice

Benieuwd wat Packbirds voor uw apotheek kan betekenen? Contacteer ons gerust via een van onderstaande contactmogelijkheden. Wordt u liever teruggebeld dan kunt u via onderstaand formulier een terugbelverzoek doen. 

WhatsApp Business

Binnenkort beschikbaar. Wij verzoeken u om geen privacygevoelige informatie via WhatsApp met ons te delen.  

Telefonisch

U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-1304725. Op werkdagen tussen 09:00 – 18:00 uur.

E-mail

Wilt u ons liever mailen? Stuurt u dan uw e-mail naar: klantenservice@packbirds.nl 

Contactformulier

Wordt u liever teruggebeld?

U kunt via onderstaand formulier een terugbelverzoek doen. 

Benieuwd wat Packbirds voor uw apotheek kan betekenen? Heeft u ons liever persoonlijk aan de lijn? Vul dan het formulier in of bel:

085-1304725

Wij staan u graag te woord!

Packbirds BV 
Vestigingsadres (geen bezoekadres): 
Prins Bernhardlaan 33 
2274 HT Voorburg 

KvK 81928459 
BTW 862273080 


  Wij ontwikkelen

  Uw cliënt is steeds meer gewend. Same-day delivery, de bezorger volgen, het tijdvak wijzigen. Wij zorgen ervoor dat u uw cliënt de ervaring kunt geven die zij gewend zijn van Coolblue en Picnic.

  Wij ontzorgen

  Het bijhouden van het rooster, het inkloppen van de uren, de brandstofbonnen. Allemaal van verleden tijd. Met Packbirds kiest u voor ontzorging. Wij groeien mee met uw apotheek.

  Wij besparen

  Met onze bezorgtarieven heeft u altijd vooraf inzicht in de bezorgkosten. Voor bijna al onze klanten realiseren wij binnen korte tijd een tot wel 30% lagere gemiddelde pakketprijs

  Wij versterken

  Met Packbirds kunt u rekenen op kostenbesparing, een continue servicegraad en een partner die klaarstaat om uw bezorging naar een hoger plan te tillen.

  Vincent Hubert - Apotheek Huis te Lande

  Wij ervaren de samenwerking met Packbirds als heel prettig. Dankzij hun geavanceerde track-and-trace systeem weten onze cliënten altijd wanneer de bezorger komt en kunnen zij zelfs een ander bezorgmoment kiezen.